Καλάθι Αγορών:

0 Προιόν(τα) - 0,00 €
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

0

Καλωσήλθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα...

Βοήθεια

Εγγραφή Χρήστη

Την πρώτη φορά που επιθυμείτε να παραγγείλετε προϊόντα μας θα πρέπει να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μας. Για την εγγραφή σας πρέπει να επισκεφτείτε την σελίδα εγγραφής μας ( http://www.e-pharmakon.gr/customer/account/create/ ). Σύνδεσμος υπάρχει και στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας και στην αριστερή στήλη στο κάτω μέρος.
Αφού συμπληρώσετε όλα τα ακριβή στοιχεία σας, θα προχωρήσετε στην "Δημιουργία Χρήστη".
Στην διεύθυνση email που δώσατε θα σας έρθει ένα μήνυμα επιβεβαίωσης και επαλήθευσης.
Πατήστε στο σύνδεσμο που θα δείτε για να επαληθεύσετε την διεύθυνση email σας. Η εγγραφή χρήστη είναι υποχρεωτική για την αγορά προϊόντων και τα στοιχεία πρέπει να είναι ακριβή για τις αποστολές και παραδόσεις.
Δεν χρειάζεται να ξανακάνετε εγγραφή τις επόμενες φορές που θα επιθυμούσατε να αγοράστε προϊόντα από τον κατάλογό μας. Πηγαίνετε απ'ευθείας στην "σύνδεση".

 

Είσοδος Χρήστη

Η είσοδος χρήστη πραγματοποιείται από την σελίδα σύνδεσής μας (http://www.e-pharmakon.gr/customer/account/login/). Σύνδεσμος υπάρχει και στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας καθώς και στην αριστερή στήλη στο κάτω μέρος. Για να εισέλθετε στην σελίδα μας θα πρέπει να δώσετε τα στοιχεία (username, password), που χρησιμοποιήσατε στην εγγραφή σας στο σύστημά μας.

 

Παραγγελία Προϊόντος

Για την παραγγελία προϊόντων θα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Από τις κατηγορίες μας επιλέγετε τα προϊόντα που επιθυμείτε, πατάτε το κουμπί "λεπτομέρειες", συμπληρώνετε την ποσότητα που χρειάζεστε και πατάτε το κουμπί "προσθήκη". Αφού έχετε επιλέξει όλα τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε, πρέπει να επισκεφτείτε την σελίδα με το καλάθι αγορών σας (http://www.e-pharmakon.gr/checkout/cart/), σύνδεσμος για το οποίο υπάρχει στην δεξιά στήλη στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας. Εκεί μπορείτε να διαγράψετε προϊόντα που δεν επιθυμείτε και να αλλάξετε τις ποσότητες. Σε οποιαδήποτε αλλαγή πρέπει να πατηθεί το κουμπί "Ανανέωση συνολικού ποσού". Αφού είστε έτοιμος πατήστε το κουμπί "CheckOut". Αφού συμπληρώσετε τα πεδία και επιλέξετε τρόπο πληρωμής, πατήστε στο κουμπί "Παραγγελία" για να αποσταλεί η παραγγελία σας.